Shop Linteloo on Whoppah

Linteloo Dario setLinteloo Dario set
Linteloo Dario setBuy now for €3,650 -6%
lowered in price
Linteloo SalontafelLinteloo Salontafel
Linteloo SalontafelBid from €540
Linteloo Aulia salontafelLinteloo Aulia salontafel
Linteloo Aulia salontafelBuy now for €300 -25%
lowered in price
Linteloo logo

Op zoek naar een tweedehands Linteloo meubel?

Bij Whoppah vind je je nieuwe favoriet

Linteloo is een Nederlands designmerk. Opgericht in 1994 door Jan te Lintelo, en al vanaf het begin staat comfort en luxe centraal. De meubels van Linteloo worden ontworpen door internationale topdesigners, zoals Roderick Vos, Piet Boon en Paola Navone. De visie van oprichter Jan te Lintelo komt duidelijk terug in de designs van het merk. De meubels zijn daarom altijd gemaakt om te leven. Banken zijn dus niet alleen om op te zitten, maar ook om uitgebreid op te liggen. En natafelen? Dat mag ook best in een relaxte houding. Cemfort en kwaliteit zijn dus typisch Linteloo.

Linteloo brand image

History

Linteloo meubels, geselecteerd door designkenners

Veel van de ontwerpen van Linteloo worden op maat gemaakt en in Nederland of Italië geproduceerd. Linteloo maakt daarbij gebruik van luxe en hoogwaardige materialen, zoals gelooid leer, grafiet of massief hout. De meubels van Linteloo blijven daardoor lang goed en zijn daarom erg geschikt om een tweede leven te geven. Populaire tweedehands Linteloo meubelen zijn bijvoorbeeld de Linteloo Mauro bank en de Aulia salontafel. Bij Whoppah cureren onze designkenners de mooiste Linteloo meubels voor je. Heb jij je favoriet al gespot?

Sell your Linteloo item

Easily upload your Linteloo item and more on Whoppah. Start creating your first advertisement right away or first read about the Best Practices and Tips & Tricks

Create an ad
Linteloo brand category image