Tolomeo van Artemide: meer dan een lamp

Kaufe jetzt das Tolomeo van Artemide: meer dan een lamp : null

Lampenseries voor designliefhebbers

Lamp ‘Tolomeo’ van Artemide zag in 1987 het licht. De lamp, ontworpen door Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina, begon als een simpele vloerlamp. Kort na de productie won Artemide een Compasso d’Oro voor het ontwerp. Inmiddels is de Tolomeo één van de meest geliefde lampenseries ter wereld. Menig designliefhebber heeft dan ook wel ergens in huis een Tolomeo staan. Jij ook? Beschikbare items

Tolomeo van Artemide: meer dan een lamp   main image

Kies je favoriete uitvoering

In de Artemide Tolomeo-serie vind je vloerlampen, tafellampen, hanglampen en wandlampen. De collectie komt in allerlei verschillende uitvoeringen. Meestal is het onderstel van aluminium of grijs gepoedercoat-metaal. De lampenkappen variëren in kleur en materiaal: van feloranje aluminium tot ragfijn perkament.

Tolomeo van Artemide: meer dan een lamp   secondary image

Tolomeo never gets old

Wat de Tolomeo van Artemide zo bijzonder maakt? De bijzondere combinatie van Italiaans design, het tijdloze ontwerp én de duurzame productie. Als je een Tolomeo bemachtigt, weet je zeker dat je hier jaren plezier van hebt. Waar je ‘m ook neerzet: in de woonkamer, op je bureau of op je nachtkastje. Of, zoals geestesvader Michele De Lucchi zei: “Op de 30e verjaardag van de Tolomeo weten we dat deze lamp nooit oud wordt.” Nu niet, nooit niet!

Ontdek Artemide

Wil jij zo’n prachtige Tolomeo of een ander lichtsculptuur van Artemide? Bij ons vind je de mooiste pre-owned designs van dit merk, gecureerd op o.a. authenticiteit, waardoor jij verzekerd bent van kwaliteit.

Alles anzeigen
Tolomeo van Artemide: meer dan een lamp   icon category image