Kaufe Linteloo auf Whoppah

Linteloo Dario setLinteloo Dario set
Linteloo Dario setJetzt kaufen 3.650 € -6%
im Preis gesenkt
Linteloo SalontafelLinteloo Salontafel
Linteloo SalontafelBieten ab 540 €
Linteloo Aulia salontafelLinteloo Aulia salontafel
Linteloo Aulia salontafelJetzt kaufen 300 € -25%
im Preis gesenkt
Linteloo logo

Op zoek naar een tweedehands Linteloo meubel?

Bij Whoppah vind je je nieuwe favoriet

Linteloo is een Nederlands designmerk. Opgericht in 1994 door Jan te Lintelo, en al vanaf het begin staat comfort en luxe centraal. De meubels van Linteloo worden ontworpen door internationale topdesigners, zoals Roderick Vos, Piet Boon en Paola Navone. De visie van oprichter Jan te Lintelo komt duidelijk terug in de designs van het merk. De meubels zijn daarom altijd gemaakt om te leven. Banken zijn dus niet alleen om op te zitten, maar ook om uitgebreid op te liggen. En natafelen? Dat mag ook best in een relaxte houding. Cemfort en kwaliteit zijn dus typisch Linteloo.

Linteloo brand image

Verlauf

Linteloo meubels, geselecteerd door designkenners

Veel van de ontwerpen van Linteloo worden op maat gemaakt en in Nederland of Italië geproduceerd. Linteloo maakt daarbij gebruik van luxe en hoogwaardige materialen, zoals gelooid leer, grafiet of massief hout. De meubels van Linteloo blijven daardoor lang goed en zijn daarom erg geschikt om een tweede leven te geven. Populaire tweedehands Linteloo meubelen zijn bijvoorbeeld de Linteloo Mauro bank en de Aulia salontafel. Bij Whoppah cureren onze designkenners de mooiste Linteloo meubels voor je. Heb jij je favoriet al gespot?

Verkaufe dein Linteloo Artikel

Ganz einfach dein Linteloo Artikel und mehr auf Whoppah hochladen. Erstelle gleich deine erste Anzeige oder lies zuerst unsere Verkauftipps.

Anzeige erstellen
Linteloo brand category image