Kaufe Rolf Benz auf Whoppah

Rolf Benz Dono hoekbankRolf Benz Dono hoekbank
Rolf Benz Dono hoekbankBieten ab 1.000 €
Rolf Benz elementen hoekbankRolf Benz elementen hoekbank
Rolf Benz elementen hoekbankBieten ab 1.500 €
im Preis gesenkt
Rolf Benz 6500 bankstelRolf Benz 6500 bankstel
Rolf Benz 6500 bankstelJetzt kaufen 1.500 € -50%
im Preis gesenkt
Rolf Benz logo

Rolf Benz meubels: designed in Germany

Tweedehands design van Rolf Benz

Het wereldberoemde Duitse designmerk Rolf Benz draagt al sinds 1964 bij aan stijlvolle interieurs. Deze meubelen staan bekend om hun kwaliteit en comfort. Hoewel het merk begon met het ontwerpen en produceren van zitmeubilair is de collectie intussen uitgegroeid tot een volwaardig interieur. Behalve banken, stoelen en fauteuils vind je bij Rolf Benz dus ok tafels, bedden en kasten. Alle meubels van Rolf Benz zijn prachtig vormgegeven en tot in detail afgewerkt. Met een meubelstuk van Rolf Benz haal je dus de hoogste kwaliteit Duits design in huis.

Rolf Benz brand image

Verlauf

Onze favoriete Rolf Benz meubels

Bij Whoppah cureren onze designkenners de mooiste meubels van Rolf Benz. Heel fijn als je op zoek bent naar een tweedehands Rolf Benz meubel. Onze favorieten zijn de Addiform-bank uit de jaren zestig en de Siesta-zitzakken uit de jaren zeventig. Rolf Benz-design uit de jaren tachtig herken je aan een flinke dosis glamour en luxe, bij voorkeur in de vorm van wit leren banken. Meer recente meubelen van Rolf Benz zijn de LIV-bank en het Stretto-dressoir. Waar je ook naar op zoek bent van Rolf Benz, je vindt het bij Whoppah.

Verkaufe dein Rolf Benz Artikel

Ganz einfach dein Rolf Benz Artikel und mehr auf Whoppah hochladen. Erstelle gleich deine erste Anzeige oder lies zuerst unsere Verkauftipps.

Anzeige erstellen
Rolf Benz brand category image