Whoppah
Whoppah logo
Article cover
Foto: Alessandro Moriconi voor het ontwerp van dokter Antoni Calmon, Sight Unseen

4 Vragen aan Marieke

Wij vroegen aan Marieke meer over haar favoriete design items en stijl.

Author avatar
ByEvelien RemmelsMei 2021

Hoe omschrijf je jouw stijl?

Mijn interieur stijl is bohemian gemixt met jaren 80 meubels. De bohemian stijl zorgt voor geborgenheid in mijn interieur en de jaren 80 zorgt voor de benodigde humor! Hierdoor raakt ik geïnspireerd en krijg ik energie om creatief bezig te gaan.

Waar haal jij jouw inspiratie uit?

Ik haal overal inspiratie uit: de natuur, op straat, andere creatieve beroepen en door de vintage meubels die ik verkoop. De verschillende stijlen zoals bijvoorbeeld Scandinavisch, Amerikaans, Italiaans en jaren 80. Ze allemaal hun eigen kracht en gedachtengang.

Foto: home-designing.com
Foto: delood.com

Wat zijn jouw ultieme design icons?

Mijn favoriete icons van dit moment zijn:
1. Mario Bellini Camaleonda
2. De Sede DS 15
3. Ettore Sottsass ultrafragola

Foto: Whoppah Hans Eichenberger Secretaris van Kollektion Rothlisberger Schweiz

Jouw favoriete item van dit moment op Whoppah?

Op Whoppah staat de Hans Eichenberger secretaire waar ik super fan van ben.

Hans Eichenberger Secretaire van Kollektion Rothlisberger Schweiz,
nu beschikbaar op Whoppah. Bieden vanaf € 1.044